DÜNYADAN ÖRNEK ÇALIŞMALAR

Globisens ile çalışan dünyanın dört bir yanındaki okullardan bazı yaratıcı deney fikirlerini ve uygulamalı etkinlikleri paylaşarak fen öğrenimi çıktılarınıza ilham vermeyi ve geliştirmeyi umuyoruz.

İNGİLTERE/ABD: LABDISC UZAYDA

NASA tarafından finanse edilen ve üçüncü yılına giren okul sonrası NOVAS programı (http://nasanovas.org) gençleri astronomi, mühendislik, yeryüzü gözlemi ve daha fazlasıyla meşgul ediyor. Birleşik Krallık'taki Hi-Impact Consultancy ile işbirliği içinde NOVAS gençleri ve Birleşik Krallık öğrencileri kısa süre önce uzayın sınırına yüksek rakımlı hava balonları fırlattı.
Daha Fazla Bilgi Edinin

YUNANİSTAN: LABDISC, SAILS SORGULAMA TEMELLİ ÖĞRETMEN EĞİTİMİ İÇİN SEÇİLDİ

SAILS (Strategies for Assessing Inquiry Learning in Science) projesi sorgulamaya dayalı fen etkinliklerine katılan öğrencilerin becerilerini değerlendirmek için yeni yöntemler geliştirmeyi amaçlayan uluslararası bir girişimdir. Proje Avrupa Birliği'nin Yedinci Çerçeve Programı'ndan araştırma, teknolojik geliştirme ve tanıtım için fon almıştır.
Daha Fazla Bilgi Edinin

URUGUAY: PLAN CEIBAL PROJESİNİN BİR PARÇASI OLARAK LABDISC

Negroponte'nin Çocuk Başına Bir Dizüstü Bilgisayar (OLPC) programından esinlenen uluslararası ödüllü Plan Ceibal, teknoloji dağıtmak ve kamu eğitim sisteminde bilgiyi teşvik etmek için Uruguaylı bir girişimdir.
Daha Fazla Bilgi Edinin

RUSYA: LABDISC SORGULAMAYA DAYALI İLKÖĞRETİM BİLİMİ İÇİN İDEAL OLDUĞUNU KANITLADI

Ülke zengin bilimsel mükemmellik geleneğini yeniden tesis etmeye ve yenilikçi bilim insanlarından oluşan geleceğin işgücünü yetiştirmekteki kararlılığını Labdisc ile sürdürüyor.
Daha Fazla Bilgi Edinin

ŞİLİ: LABDISC İLE ULUSAL BİLİM FARKINDALIĞINI ARTIRIYOR

Şili'nin ulusal bilim eğitimi eğilimleri sadece yarının bilim insanlarını, doktorlarını ve araştırmacılarını üretmekten daha büyük hedeflere sahiptir. Aslında amaç daha yüksek bir bilimsel bilince ve çevrelerine karşı farkındalığa sahip bir vatandaş nesli yaratmaktır.
Daha Fazla Bilgi Edinin

ABD: BİLİM KAMPINDAKİ ÖĞRENCİLER SU KALİTESİNİ TEST ETMEK İÇİN LABDISC KULLANIYOR

Ontario BeachPark'taki iskele Salı günü yürüyüşçülere, bisikletçilere ve genç çevre bilimcilere ev sahipliği yapıyor. Çevre Eylem Kampı'ndan ortaokul öğrencileri sabahı göl suyunda bakteri testi yaparak geçirdi. Rochester Üniversitesi biyoloji ve kimya yüksek lisans öğrencileri, yerel öğrencilerden oluşan küçük gruplara...
Daha Fazla Bilgi Edinin

PRAG: İKİ TARAFLI İŞBİRLİĞİ ARAŞTIRMA PROGRAMI İÇİN LABDISC ENVIRO

Labdisc'in iPad ile birlikte kullanıldığı ortak bir çevre araştırma programı, İsrail ve Çek Cumhuriyeti'ndeki American International School öğrencilerini birbirine bağlıyor. GAIA (Global Awareness Investigation and Action) projesine katılan 8 ila 12. sınıf öğrencileri Enviro Labdisc'i kullanarak kuş kutusunun çevresel koşullarının üreme üzerindeki etkisini ölçüyor.
Daha Fazla Bilgi Edinin

AZERBAYCAN: YENİ NESİL AZERBAYCANLI BİLİM ADAMLARI VE MÜHENDİSLERİN YETİŞTİRİLMESİ

Petrol endüstrisine bağımlı bir ekonomiye sahip olan Azerbaycan, ekonomisini çeşitlendirmek istiyor. STEM temelli mesleklerin yeni neslini yetiştirmeye odaklanan Eğitim Bakanlığı, Labdisc uygulamalı çözümünü teoriye dayalı fen müfredatına dahil etmeye karar verdi.
Daha Fazla Bilgi Edinin

TANIŞMA TOPLANTISI TALEP ET

Labdisc ürünü için demo talep edebilirsiniz: Labdisc ürünü hakkında daha detaylı bilgi almak için bir toplantı talep edebilirsiniz.