YENİ NESİL BİLİM LABORATUVARINI GÜVENCE ALTINA ALIN VE HAREKETE GEÇİRİN

Öğrenme ortamlarını genişletme ve uygulamalı bilim deneyimlerini sorunsuz bir şekilde entegre etme yaklaşımımız modernleştirdikçe, geleneksel ve maliyetli okul fen laboratuvarlarının modası geçiyor. Labdisc mobil bilim istasyonu ve şarj istasyonu fen laboratuvarı öğretimini her zamankinden daha kullanışlı, düzenli ve çok yönlü hale getirdi.

MOBİL BİLİM İSTASYONU

Labdiscleri muhafaza edin, şarj edin ve kullanıma hazır hale getirin - 16 Labdisk ve 16 tabletten oluşan eksiksiz bir sınıf seti
DAHA FAZLA BİLGİ EDİN

ŞARJ TEPSİSİ

Güvenli ve şarjlı - 8 Labdisk bilimsel keşiflerle dolu bir gün için hazır
DAHA FAZLA BİLGİ EDİN

STEM ÖĞRENİMİNİ HAREKETE GEÇİRİN

MOBİL BİLİM İSTASYONU

Labdisc kablosuz bilim laboratuvarı 16 Labdisc ve 16 tabletten oluşan eksiksiz bir sınıf setini depolama ve şarj etme özellikleriyle öğretimi her zamankinden daha kolay, düzenli ve erişilebilir hale getirdi. Globisens bu konsepti genişleterek Mobil Bilim İstasyonu’nu geliştirdi- tekerlekler üzerinde eksiksiz bir laboratuvar!

STEM Öğrenimini Harekete Geçiriyoruz

Mobil Bilim İstasyonu rakipsiz bir fiyatla okulun herhangi bir yerindeki öğrencilere güvenli bir 21. yüzyıl fen laboratuvarını mobilize etti. Ağır ekipmanlı, dağınık ve pahalı fen laboratuvarları artık geçmişte kaldı.

Temiz ve Düzenli Taşınabilir Bilim İstasyonu

Estetik ve modern bir tasarıma sahip bu benzersiz depolama ortamı STEM tabanlı uygulamalı bilim etkinlikleri için gereken her şeyi içerir:

  • En fazla 16 Labdisc ve 16 tabletin depolanması ve şarj edilmesi
  • Elektrotlar ve çeşitli aksesuarlar için özel saklama bölmeleri
  • Sağlamlaştırılmış çelik yapı
  • iPad’leri ve Android tabletleri destekleme
  • Tek elektrik giriş noktası
  • Ürünleri korumak için kilitlenebilir kapaklar
  • Merkezi şarj ünitesi
  • Üst kapak için hava basınçlı kol

BİLİMİ ERİŞİLEBİLİR KILIN

İNDİRİLEBİLİR İÇERİKLER

Broşür indir

ŞARJ TEPSİSİ

Şık ve çok yönlü Şarj Tepsisi, Mobil Bilim Arabasının popüler işlevselliğini genişletmektedir. Kompakt ve uygun fiyatlı tepsi 8 Labdisk’in düzenlenebilmesini ve aynı anda şarj edilebilmesini sağlar.

Sağlam ve Etkili Elektronik Tasarım

Yalnızca 100-240 VAC’lik tek bir elektrik prizi gerektiren entegre, fansız anahtarlama düzenleyicisi, sekiz cihazın tümünü dört saatten kısa bir sürede şarj eder. Her bir şarj portu aşırı akım dijital sigortası ile korunmaktadır. Bu da tepsi elektronik tasarımını son derece güvenilir kılmaktadır.

Her Zaman Şarjlı ve Her Zaman Hazır

Labdisc görünümünü ve hissini temel alan benzersiz ve modern tasarımıyla Şarj Tepsisi, 21. yüzyıl okul sınıfları veya laboratuvarları için estetik bir eklentidir. Artık dağınık laboratuvar ortamı ve şarj prizi sıkıntısı yok. Tepsi tüm Labdisc’lerin günlük kullanımları için tek, temiz ve düzenli kompakt bir istasyonda düzenlenmesini ve şarj edilmesini sağlar.

  • En fazla 8 Labdisc ünitesinin depolanması ve şarj edilmesi
  • Tek bir elektrik prizi kullanan merkezi şarj ünitesi
  • LED Şarj ve Şarj Sonu göstergeleri
  • Kompakt ve hafif

İNDİRİLEBİLİR İÇERİKLER

Broşür indir

TANIŞMA TOPLANTISI TALEP ET

Labdisc ürünü için demo talep edebilirsiniz: Labdisc ürünü hakkında daha detaylı bilgi almak için bir toplantı talep edebilirsiniz.