HER BİLİM DALI İÇİN BİR LABDISC ÇEŞİDİ!

Labdisc her sınıfı çok disiplinli uygulamalı bir bilim laboratuvarına dönüştürür. Kablosuz dahili sensörler, otomatik sensör testi ve kalibrasyonu öğretmenleri kurulum ve ayarlama için boşa harcanan saatlerden ve okulları geleneksel laboratuvar formatlarına yapılan önemli yatırımlardan kurtarır. Alanında birçok ödül alan Labdisc tasarımı, çevrimiçi öğrenmeden interaktif akıllı tahtalara ve tabletlere kadar okullara giren en son teknoloji araçlarıyla tamamen entegre olur.

LABDISC GENSCI

Bilimsel süreçlerle paralellik kurar ve temel bilim kavramlarını birbirine bağlar
DAHA FAZLA BİLGİ EDİN

LABDISC BIOCHEM

Kimyasal reaksiyonları, biyokimyasal olayları ve biyolojik çeşitliliğin inceliklerini keşfettirir
DAHA FAZLA BİLGİ EDİN

LABDISC PHYSIO

Evrenin güçleri ve maddenin yapı taşlarını keşfettirir
DAHA FAZLA BİLGİ EDİN

LABDISC ENVIRO

Çevreyle etkileşim kurmak için multidisipliner bir yaklaşım benimsetir
DAHA FAZLA BİLGİ EDİN

GENSCI İLE TEMEL BİLİMLERDE UZMANLAŞ

LABDISC GENSCI

Kablosuz Labdisc Gensci tüm ana bilim dalları için eksiksiz bir özellik setine ve dahili sensörlere rağmen şaşırtıcı derecede hafif ve taşınabilirdir.

1.000.000 örnek belleği ve 100k/sn örnekleme hızının yanı sıra 12 bit çözünürlük, 150 saatlik şarj ömrü ve geniş grafik LCD öğrencilerin gerçek bilimsel süreçlere paralel hareket etmesine ve temel kavramları gerçek dünyayla ilişkilendirmesine olanak tanır.

İÇİNDE BULUNAN SENSÖRLER

Hava Basıncı, Ortam Sıcaklığı, Akım, Mesafe, Sıcaklık, GPS, Işık, Mikrofon, pH, Bağıl Nem, Ses Seviyesi, Evrensel Giriş ve Potansiyel Fark.

ÖRNEK AKTİVİTELER

GPS ile seyahat hızı, Newton Yasaları, ses dalgaları, elektrik akımları, pH titrasyonu, endotermik ve ekzotermik reaksiyonlar, Boyle Yasası, özgül ısı ve mikroiklim.

BIOCHEM İLE BİYOÇEŞİTLİLİĞİN SIRRINI ÇÖZ

LABDISC BIOCHEM

Şarj ömrü 150 saat olan kablosuz bir veri kaydedici olan BioChem, iki büyük bilimsel disiplini bir araya getirerek açık alanda çok sayıda deneye olanak sağlarken;1.000.000 örnek belleği ve 12 bit çözünürlüğü de öğrencilerin temiz ve tehlikesiz bir bilim laboratuvarı ortamında hızlı veya uzun süre etkili kimyasal, biyokimyasal ve biyolojik olayları keşfetmelerini sağlar.

İÇİNDE BULUNAN SENSÖRLER

Hava Basıncı, Ortam Sıcaklığı, Barometre, Kalorimetre, İletkenlik, DO2, GPS, Kalp Atış Hızı, Işık, pH, Bağıl Nem, Termo-çift, Bulanıklık ve Evrensel Giriş.

ÖRNEK AKTİVİTELER

Cilt sıcaklığı, aktivite öncesi ve sonrası nabız hızları, ter üretimi ve fotosentez, katı, sıvı ve gaz hal değişimleri ve pH titrasyonu.

PHYSIO İLE EVRENİ KEŞFET

LABDISC PHYSIO

Labdisc Physio 12 bit çözünürlük, geniş 1.000.000 örnek belleği ve 100k/sn’lik yüksek örnekleme hızı ile kablosuz veri kaydı gerektiren çok çeşitli fizik etkinliklerinde uygulanabilir.

Karmaşık ve soyut fizik kavramlarını gerçekleştirmesi kolay deneylere dönüştüren Labdisc Physio, evrenin güçlerini ve maddenin yapı taşlarını keşfetmek için çok yönlü bir araçtır.

Labdisc Physio harici manyetik alan sensörü, kablosuz ve hafif kuvvet sensörü ile birlikte modern bir Fizik laboratuvarı için eksiksiz bir çözüm sunar.

İÇİNDE BULUNAN SENSÖRLER

İvme ölçer, Hava Basıncı, Ortam Sıcaklığı, Akım, Mesafe, Sıcaklık, Işık, Mikrofon, Evrensel Giriş ve Potansiyel Fark.

ÖRNEK AKTİVİTELER

Lenz ve Boyle Yasaları, direnç ağları, ışık kaynağı verimliliği, uzaklığa karşı ışık, ses ritmi ve dalga süperpozisyonu, Newton’un İkinci Yasası ve serbest düşme ivmesi.

ENVIRO İLE GEZEGENİMİZİ KURTAR

LABDISC ENVIRO

Genç bilim insanlarını çevrelerindeki dünyayla buluşturan Labdisc Enviro, 150 saatlik pil ömrü, 1.000.000 örnek hafızası, geniş grafik LCD ve tuş takımı ile açık hava deneylerine olanak tanır.

12 bit çözünürlüklü multidisipliner sistem öğrencilerin çevrelerindeki olayları keşfetmeleri için onları birçok veriyi aynı anda toplamak için serbest bırakan bir araç sunuyor.

İÇİNDE BULUNAN SENSÖRLER

Ortam Sıcaklığı, Barometre, Renk ölçer, DO2, Sıcaklık, GPS, Kızılötesi Termometre, pH, Bağıl Nem, Ses Seviyesi, Bulanıklık, UV, Evrensel Giriş.

ÖRNEK AKTİVİTELER

24 saat boyunca sıcaklık/ışık, asit yağmuru, bulanıklık, su kalitesi, GPS kullanarak kentsel alanlarda sıcaklık ölçümü, yükseklik ve hava basıncı, ısı emilimi, küresel ısınma.

TANIŞMA TOPLANTISI TALEP ET

Labdisc ürünü için demo talep edebilirsiniz: Labdisc ürünü hakkında daha detaylı bilgi almak için bir toplantı talep edebilirsiniz.